top of page

VACUBIKE

De training die zorgt voor de vetverbranding waar jij wilt

Al onze Vacu- apparaten zorgen voor meer vetverbranding en een strakkere huid zonder urenlang te hoeven sporten in de sportschool. Resultaat is al zichtbaar na 6 tot 10 keer (half uur per keer)!

Hoe werkt het:
De VacuBike, een bewegingsmethode die speciaal is ontworpen om de probleemzones van ons lichaam aan te pakken. Afvallen op de buik, billen en benen! De Vacubike werkt op basis van vacuüm én infrarood lampen, een methode waar wij al jaren succesvolle resultaten mee boeken.

De VacuBike biedt een opbouwende intensiviteit voor het lichaam. Je neemt zittend plaats op een fiets in een vacuümcabine en kunt de snelheid zelf aanpassen en/ of opbouwen. De VacuBike is zeer geschikt voor mensen met knie, heup of andere gewrichtsklachten waarbij loopbanden of crosstraining te zwaar is. De combinatie van bewegen, vacuüm en infrarood zorgen voor optimale plaatselijke vetverbranding.

Je beweegt in de VacuBike op een fiets waar je tot de middel afgesloten in staat. Terwijl je beweegt op de step, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is. 

Wilt je een combinatie maken van conditie opbouw en plaatselijk afslanken zonder uren lang intensief te hoeven sporten? Is staand sporten te belastend voor je gewrichten? Dan is de VacuBike ideaal!

Aanpak cellulite:
Cellulite is een ophoping van vetcellen, veroorzaakt door een slechte doorbloeding en slechte afvoer van afvalstoffen. Het eerste vereiste om cellulite te bestrijden is een goede doorbloeding, Dit is noodzakelijk anders kan er geen vetverbranding plaatsvinden. Het vacuüm in onze vacuümapparaten zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones, de plekken waar vrouwen vaak kampen met cellulite.

Wij staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over de werking, opbouw of intensiviteit van de training die bij jou past.
bottom of page