top of page

VACUMOVE

De training die zorgt voor de vetverbranding waar jij wilt

De Vacumove zorgt voor meer vetverbranding en een strakkere huid zonder urenlang te hoeven sporten in de sportschool. Resultaat is al zichtbaar na 6 tot 10 keer (half uur per keer)!

Hoe werkt het
De Vacumove, een bewegingsmethode die speciaal is ontworpen om de probleemzones van ons lichaam aan te pakken. Afvallen op de buik, billen en benen! De Vacumove werkt op basis van vacuüm en infrarood lampen, een methode waar wij al jaren succesvolle resultaten mee boeken.

De Vacumove biedt een intensiviteit van sporten die aansluit op jouw behoeftes. De loopband is in te stellen op snelheid en op helling zodat je de intensiviteit kunt opbouwen (indien je dit wilt). De combinatie van bewegen, vacuüm en infrarood zorgen voor optimale plaatselijke vetverbranding.

Je beweegt in de Vacumove op een loopband waar je tot de middel afgesloten in staat. Terwijl je beweegt op de loopband, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is. 

Wilt je een combinatie maken van conditie en plaatselijk afslanken zonder uren lang intensief te hoeven sporten? Dan is de Vacumove ideaal!

Aanpak cellulite
Cellulite is een ophoping van vetcellen, veroorzaakt door een slechte doorbloeding en slechte afvoer van afvalstoffen. Het eerste vereiste om cellulite te bestrijden, is een goede doorbloeding. Dit is noodzakelijk anders kan er geen vetverbranding plaatsvinden. Het vacuüm in de Vacumove zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones, de plekken waar vrouwen vaak kampen met cellulite.
De doorbloeding heeft tevens ook een gunstig effect tegen restless legs.
bottom of page