top of page
285237226_10224695466368090_5633167878720433866_n.jpg

VACUSTEP

De training die zorgt voor de vetverbranding waar jij wilt

Al onze Vacu- apparaten zorgen voor meer vetverbranding én een strakkere huid zonder urenlang te hoeven sporten in de sportschool. Resultaat is al zichtbaar na 6 tot 10 keer (30min)

Hoe werkt het:
De Vacustep, een bewegingsmethode die speciaal is ontworpen om de probleemzones van ons lichaam aan te pakken. Afvallen op de buik, billen en benen! De Vacustep werkt op basis van vacuüm en infrarood lampen, een methode waar wij al jaren succesvolle resultaten mee behalen.

De Vacustep biedt een constante uitdaging voor het lichaam door middel van een crosstrainer (step) waarbij je op een continue snelheid blijft bewegen. De combinatie van bewegen, vacuüm en infrarood zorgen voor optimale plaatselijke vetverbranding.

Je beweegt in de Vacustep op een crosstrainer waar je tot de middel afgesloten in staat. Terwijl je beweegt op de step wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is. 

Wilt je een combinatie maken van conditieopbouw en plaatselijk afslanken zonder uren lang intensief te hoeven sporten? Dan is de Vacustep ideaal!

Aanpak cellulite:
Cellulite is een ophoping van vetcellen, veroorzaakt door een slechte doorbloeding en slechte afvoer van afvalstoffen. Het eerste vereiste om cellulite te bestrijden is een goede doorbloeding. Dit is noodzakelijk anders kan er geen vetverbranding plaatsvinden. Het vacuüm in onze vacuümapparaten zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones, de plekken waar vrouwen vaak kampen met cellulite.

Wij staan je graag te woord wanneer je vragen hebt over de werking, opbouw of intensiviteit van de training die bij jou past.
bottom of page